Juridische ondersteuning en begeleiding

Met juridische ondersteuning en begeleiding bieden wij individuele begeleiding in de ruimste zin van het woord door de jurist. Of het nu gaat om advisering bij ontslag, arbeidscontracten, arbeidsconflicten, outplacement of andere zaken op het terrein van arbeids- en sociaal(verzekerings)recht: bij Tercero Advies bent u aan het juiste adres.
Juist bij arbeidsgerelateerde problematiek is de combinatie van twee disciplines, juridisch en arbeidsdeskundig, verenigd in een persoon een gouden combinatie. Immers: u heeft met maar een contactpersoon te maken, zodat het verhaal niet elke keer opnieuw verteld hoeft te worden.
Bovendien betekent deze combinatie van disciplines tijdwinst: in korte tijd wordt er een multidisciplinair advies op maat gegeven, waarna snel tot uitvoering van het geadviseerde kan worden overgegaan.

Tercero Advies kent een breed werkterrein, waarbij de nadruk ligt op advisering met betrekking tot sociale wetgeving (WIA, WAO, WW, WWI, WMO, e.d.).
Ondersteuning van werkgevers en werknemers bij bezwaarzaken tegen UWV en gemeente maakt hiervan een nadrukkelijk onderdeel uit.
Daarnaast hebben wij veel ervaring op het gebied van auteurs- en contractenrecht, Ruimtelijke Ordening, gemeentelijke en provinciale regelgeving.

Neem voor nadere informatie en overleg vrijblijvend contact met ons op.
Wij geven u graag een advies op maat!


Terug naar boven